Vad kan vi på TRAINING erbjuda er?

TRAINING by StoBar hjälper ert företag med utbildningsadministration av er personal så att ni kan fokusera på det ni är specialister på.

Kontaktperson

TRAINING kommer fungera som en kontaktperson eller förlängd arm mellan er och era utbildningspartners. Vi sköter all telefoni, email och kommunikation.

Hotel & logistik 

TRAINING sköter all bokning av logi plus logistiken ifall kursen måste flyttas eller ställs in. 

Utbildningsplan

Vi skapar en individuell utbildningsplan för era anställda, följer deras framsteg och ser till att de blir certifierade i tid. 

Avbokningar

TRAINING ser till att er personal blir avbokade från anmälda kurser om så skulle behövas. Det kan röra sig om sjukdom eller andra anledningar. Vi informerar även er personal i god tid. 

Administration av ny personal

Våra utbildningsadministratörer ser till att ny personal läggs in med rätt användardata, jobbroll, manager och med rätt utbildningsplan.

Utbildningsrapporter

TRAINING levererar utförliga rapporter där vi t.ex presenterar personalens utbildningsframsteg, kommande utbildningar eller utbildningshistorik. Perfekt till ledningsmötet.

Administration av personal som lämnar

För att undvika att era KPI:er och Bonusar blir missvisande ser TRAINING till att all personal som har avslutat sin anställning tas bort från era system.

Bemanning 365 dagar per år (24/7)

Vi på TRAINING kan erbjuda skräddarsydda bemanningstider utefter era önskemål, även helger och helgdagar. 

TRAINING är en del av

Partner AB

ADRESS

TRAINING by StoBar
Danmarksgatan 46, 4tr 
164 40 Kista
Stockholms län
info@stobar.se
+46 (0)8 122 080 50

STOBAR

Organisationsnummer:
559051-6660

Momsreg.nr/VAT-nr:
SE559052666001